Burgerbeweging Deurne Ruimt tijdens de wereldrecordpoging peuken rapen.
Volledig scherm
Burgerbeweging Deurne Ruimt tijdens de wereldrecordpoging peuken rapen. © rv

Deurne ruimt recordaantal peuken op: “Op 7 november houden we een nieuwe opruimactie”

AntwerpenEen maand geleden gingen een honderdvijftigtal inwoners van Deurne aan de slag om zo veel mogelijk peuken te verwijderen uit de openbare ruimte. Ze verbraken daarmee het wereldrecord! Door het grote succes van de World Cleanup Day in september organiseren Deurne Ruimt Op! en Provinciaal Groendomein Rivierenhof op 7 november een nieuwe opruimactie in het park.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?