Aan de Oever, in hartje Antwerpen, plannen projectontwikkelaar Cores Development en de Duitse hotelketen Motel One een nieuw hotel.
Volledig scherm
Aan de Oever, in hartje Antwerpen, plannen projectontwikkelaar Cores Development en de Duitse hotelketen Motel One een nieuw hotel. © Cores Development

Designhotel Motel One opent in 2024 aan de Oever in Antwerpen

AntwerpenAan de Oever, in het centrum van Antwerpen, plannen projectontwikkelaar Cores Development en de Duitse hotelketen Motel One een nieuw hotel op de plaats waar nu een woonzorgcampus. Het zou voor designhotelketen Motel One de tweede locatie worden in België, na Brussel. De opening is wel pas gepland voor 2024.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas