Dennis Van Peel startte 'Have a Roll'.
Volledig scherm
Dennis Van Peel startte 'Have a Roll'. © Klaas De Scheirder

Dennis (25) is zot van cinnamon rolls en start daarom met ‘Have a Roll’

AntwerpenDe kanelbulle - of kaneelbroodje in het Nederlands - is een populair Zweeds dessert, dat ook bij ons velen kan bekoren. Dennis Van Peel (25) at het voor het eerst vijf jaar geleden in Londen en is sindsdien verknocht aan de Zweedse lekkernij. Alleen vond hij niet meteen een plekje waar hij ze kon kopen en dus startte hij ‘Have a Roll’.

 1. Voorzitter Bjorn Verhoeven en Antwerp Giants tegen Limburg United en Aalst: “We houden rekening met een vertrek van Vrenz Bleijenbergh”
  Euromillions League basketbal

  Voorzitter Bjorn Verhoeven en Antwerp Giants tegen Limburg United en Aalst: “We houden rekening met een vertrek van Vrenz Bleijen­bergh”

  Belangrijk weekend voor Telenet Giants Antwerp. Nu een plaats in de top twee zo goed als niet meer haalbaar is, moet alle aandacht naar het verdedigen van de derde plaats. Met vrijdag de verplaatsing naar Limburg United en zondag een thuismatch tegen Aalst, treft Giants zijn twee belangrijkste concurrenten voor de derde plaats.
 2. “Kennis geeft inzicht”: Burgerverenigingen Turnhoutsebaan willen onderzoek naar autoverkeer in hun buurt
  BORGERHOUT

  “Kennis geeft inzicht”: Burgervere­ni­gin­gen Turnhoutse­baan willen onderzoek naar autover­keer in hun buurt

  Het burgerplatform ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ en 21 verenigingen uit Borgerhout en 2060 hebben een brief gestuurd aan het district, de stad, het Vlaams Agentschap voor Wegen en Verkeer en mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open Vld). Ze vragen om een onderzoek te voeren naar het autoverkeer op de gewestweg en de omliggende wijken, om de leefbaarheid te verhogen in de buurt.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"