Fort VI
Volledig scherm
PREMIUM
Fort VI © UAntwerpen

Definitief gedaan met fuiven in Fort VI in Wilrijk: UAntwerpen sluit ‘feestbunker’

WilrijkConsternatie bij (oud-)studenten van de universiteitscampus Drie Eiken in Wilrijk. De feestzalen in Fort VI op de campus – De Spoed, de Hangar, de Konijnenpijp en het Biokot – gaan definitief dicht. Dat heeft de UAntwerpen vrijdag bekendgemaakt. Reden? De luchtkwaliteit in de ‘feestbunker’ is erbarmelijk en een oplossing voor het probleem is er blijkbaar niet.

  1. Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”
    Antwerpen

    Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”

    “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”: burgemeester Bart De Wever (N-VA) is allerminst onder de indruk van het ultimatum dat Egbert Lachaert hem stelde. “Wat hij vraagt, is nonsens”, zei hij in Wakker op Zondag (ATV) over de heisa rond de schepenwissels in Antwerpen. In De Zevende Dag’ (VRT) gaf De Wever aan dat het hem elke dag ietsje minder kan schelen als Open Vld uit de coalitie zou stappen.