Tijsmanstunnel. (Illustratiebeeld)
Volledig scherm
Tijsmanstunnel. (Illustratiebeeld) © Marc De Roeck

Defecte vrachtwagen in Tijsmanstunnel richting Nederland: rechterrijstrook versperd

 1. Na razendsnelle uitverkoop geeft Simon tickets weg voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’: “Tomorrowland-achtige toestanden”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Na razendsnel­le uitverkoop geeft Simon tickets weg voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’: “Tomorrow­land-achtige toestanden”

  Vorig jaar verkocht ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’ in nachtclub Ikon uit op één week tijd, dit op één uur. Voor organisator Simon Ooms reden genoeg om er maar een tweede avond bij te plakken. Zo kunnen zesdejaars uit de provincie Antwerpen - en daarbuiten- op 3 én 4 februari de benen losgooien in bijzijn van Flo Windey, Jamie-Lee en Louis XIV: “Elk jaar wordt het feest een beetje zotter”, zegt Ooms, die uitlegt wat je allemaal kan verwachten en hoe je via HLN.be een van de 20 gratis tickets kan bemachtigen.
 2. Bart De Wever krijgt bakken vol kritiek in drugsdebat: “Maar ons preventief net wérkt, want dankzij alle arrestaties zijn ook veel aanslagen voorkomen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Bart De Wever krijgt bakken vol kritiek in drugsdebat: “Maar ons preventief net wérkt, want dankzij alle arresta­ties zijn ook veel aanslagen voorkomen”

  De Antwerpse gemeenteraad was maandag verenigd in de afschuw over de dood van de 11-jarige Firdaous E.J. in Merksem. Over de aanpak van de drugsoorlog kreeg burgemeester Bart De Wever (N-VA) bakken vol kritiek. “Werk méér samen, over alle bestuursniveaus heen”, klonk het. De Wever kaatste terug met hoge arrestatiecijfers.
 3. Wie is Noonzy, finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ die de Antwerpse cafés doet volstromen? “Mijn droom is om met Meskerem Mees op het podium te staan”
  PREMIUM
  Antwerpen/Schoten

  Wie is Noonzy, finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ die de Antwerpse cafés doet volstromen? “Mijn droom is om met Meskerem Mees op het podium te staan”

  “I’ll laugh about it later”: als de oorwurm ‘idk’ van Arnaud Stockbroekx (27) nog niet tot bij u is geraakt, is het tijd voor een kennismaking. Als enige Antwerpenaar schopte zijn alias Noonzy het tot in de finale van muziekwedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ en schuimt hij sindsdien de cafés in de koekenstad af met zijn gitaar in de hand en zijn hoofd in de wolken: “Jammer van de uitkomst, maar Natalia was toch ook op de tweede plaats van Idool geëindigd?”