Het gevonden materiaal werd in beslag genomen.
Volledig scherm
Het gevonden materiaal werd in beslag genomen. © Politiezone Antwerpen

Dealer verzet zich tegen arrestatie en verwondt twee inspecteurs

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend een dealer op een step gevat. Via hem werden ook nog drie andere verdachten gearresteerd. Ze werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

 1. Jeugdliefde getuigt over moslimterrorist Hicham Chaïb: “Altijd grappig en hulpvaardig”
  Antwerpen

  Jeugdlief­de getuigt over moslimter­ro­rist Hicham Chaïb: “Altijd grappig en hulpvaar­dig”

  Zijn bejaarde ouders M. en L. hebben woensdagmorgen op het assisenproces definitief afscheid genomen van hun zoon Hicham Chaïb (39), de terrorist die vermoedelijk al lang dood is. Zijn familie vertelde de assisenjury over de mooie herinneringen aan de jonge, grappige Hicham. Met de terrorist Hicham wil ze niets meer te maken hebben. “Toen ik dat filmpje over die executie zag, heb ik alle contact met Hicham verbroken”, getuigde zijn oudste broer.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.