De politie Antwerpen nam heel wat drugs, wapens, cash geld en dure spullen in beslag.
Volledig scherm
De politie Antwerpen nam heel wat drugs, wapens, cash geld en dure spullen in beslag. © Politie Antwerpen

Dealer krijgt enkelband... en begint gewoon opnieuw: 6.500 euro cash, halve kilo cannabis en alarmpistool gevonden bij arrestatie

AntwerpenHet drugsondersteuningsteam van de Politie Antwerpen heeft twee drugsdealers opgepakt. Een van de twee stond onder elektronisch toezicht en droeg een enkelband. De twee twintigers zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De politie nam drugs, cash geld en luxegoederen in beslag.

  1. Economische Inspectie en Beroepsinstituut Vastgoedmakelaars (BIV) starten onderzoek naar Hans Immo: “Indicaties van misleidende handelspraktijken”

    Economi­sche Inspectie en Beroepsin­sti­tuut Vastgoedma­ke­laars (BIV) starten onderzoek naar Hans Immo: “Indicaties van misleiden­de handels­prak­tij­ken”

    Zowel de Economische Inspectie van de FOD Economie als het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV) starten een onderzoek naar het vastgoedkantoor ‘Hans Immo’. Dat gebeurt nadat HLN onthulde dat het kantoor een vergelijk-website bouwde om klanten te misleiden en naar zichzelf door te sturen. “Consumenten hebben recht op correcte informatie”, reageert Staatssecretatis voor Consumentenbescherming Alexia Bertrand (Open Vld).