De Wever verdedigt zich in Antwerpse gemeenteraad: “Als blijkt dat El Kaouakibi ons heeft opgelicht, dan zijn we het slachtoffer, niet de dader”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zich in een woelige gemeenteraad verdedigd in de zaak-El Kaouakibi. “Als blijkt dat El Kaouakibi ons effectief heeft opgelicht, dan zijn we het slachtoffer, niet de dader.”

193 reacties

 • Dirk Van Dooren

  1 jaar geleden
  We zien her hét schoolvoorbeeld van niet capabele bestuurders de vrolijk euro's uitdelen aan hun vriendjes ! Dit zonder enige vorm van opvolging of controle ! De burgemeester is dé eindverantwoordelijke voor het lamentabel gedrag van zijn bestuursploeg !
 • Phil Duncan

  1 jaar geleden
  Bij phishing spreken de banken over grove nalatigheid , hier is dat ook het geval. Uitgeven van belastinggeld zonder controle. Vertrouwen is goed maar controleren veel beter en zeker als het gaat over centen , veel centen .
 • Herman De Roover

  1 jaar geleden
  De Wever faalt.... waar rook is is vuur!!!!
 • Raoul Van Bulck

  1 jaar geleden
  Mede dader zijn ze zowiezo door de gebrekkige controles op uitgaven van belastinggeld. VZW "Vereniging Zonder Winstgevend" doel, of hoe men hiermee ook rijk kan worden
 • Lode vleminckx

  1 jaar geleden
  En als iemand helpt om verduistering of diefstal mogelijk te maken, hoe noemt dat dan.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.