Feest! Margaux Vanhecke viert samen met vrienden familieleden van haar vriend Nicolas De Kerpel de gouden medaille van de Red Lions in bistro Patine.
Volledig scherm
Feest! Margaux Vanhecke viert samen met vrienden familieleden van haar vriend Nicolas De Kerpel de gouden medaille van de Red Lions in bistro Patine. © GV

De Red Lions vieren in de kleedkamer, de vriendinnen op het Zuid in Antwerpen: “Zonder goud thuiskomen was geen optie”

AntwerpenOlympisch goud: voor minder deden de Red Lions het niet. En dat hebben hun vrienden en familie geweten. De finalewedstrijd van onze hockeyers tegen Australië keken ze op een groot scherm aan het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité in Brussel, maar vieren deden ze vanavond in wijnbistro Patine op het Antwerpse Zuid: “Wel maar met pintjes, de champagne hebben we daarstraks thuis al geknald.”

  1. Opnieuw naar de film in bijna 100 jaar oude militaire cinema: “Zaal meteen vol op openingsavond”
    PREMIUM
    Brasschaat

    Opnieuw naar de film in bijna 100 jaar oude militaire cinema: “Zaal meteen vol op openings­avond”

    ‘De Polygoon’ in Maria-ter-Heide (Brasschaat) doet opnieuw dienst als bioscoop. De gelijknamige vzw vertoonde dinsdagavond haar eerste film in de oude militaire cinema uit 1922, en dat was meteen een schot in de roos. “Iedere dinsdagavond kan je hier een film komen kijken. Als er vraag naar is, gaan we misschien nog uitbreiden naar woensdagnamiddag of zondag”, aldus Lutgard Heyvaerts, voorzitter van vzw De Polygoon.