Thami S. werd gearresteerd op de Dominicaanse Republiek en uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
Volledig scherm
PREMIUM
Thami S. werd gearresteerd op de Dominicaanse Republiek en uitgeleverd aan de Verenigde Staten. © rv

De oprichter van bezorgdienst die cocaïneboer werd: Antwerpse zakenman Thami S. zit in Amerikaanse cel

AntwerpenAntwerpenaar Thami S. (38) is afgelopen weekend gearresteerd op de Dominicaanse Republiek op vraag van de Amerikaanse politiediensten. Hij is de voorbije dagen uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Thami S. was tien jaar geleden een vooruitziend zakenman. Hij lanceerde in Antwerpen met succes Royal Delivery, een dienst die warme maaltijden van een dertigtal restaurants aan huis leverde. Een Deliveroo-avant-la-lettre. Daarna raakte hij verzeild in de drugshandel van onder meer ex-kickboxer Omar G. 

  1. Antwerpenaar Kua (29) ontmoette celebrities op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk gehad!”
    Antwerpen

    Antwerpe­naar Kua (29) ontmoette celebri­ties op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk ge­had!”

    Antwerpenaar Kua Namsaeng (29) nam vorige week als influencer deel aan de modeweek in Parijs. Hij bekeek er modeshows met de collectie van Antwerps ontwerper Walter van Beirendonck en ontmoette er beroemdheden zoals Lisa van Blackpink, dj Martin Garrix, rapper 24kGoldn en de Koreaanse zanger V. “Dankzij een foto op mijn Instagram heb ik 50.000 nieuwe volgers.”