ZaakvoerderJoris Vyt (28) in De Muze. "De zaak draait weer als vanouds."
Volledig scherm
ZaakvoerderJoris Vyt (28) in De Muze. "De zaak draait weer als vanouds." © Klaas De Scheirder

"De Muze laten sterven? Dat kon ik niet laten gebeuren"

ANTWERPENIn 2017 deed Joris Vyt (28) wat niemand voor mogelijk hield. Eigenhandig nam hij het failliete jazzcafé De Muze over en gaf steenrijke kandidaat-overnemers het nakijken. Sindsdien gaat het het legendarische café weer voor de wind. "De zaak draait als vanouds."

  1. Miljonairsdochter Mireille Gram zoekt wanhopig contact met dochters die ze probeerde te vermoorden: “Eén sms terug, en ze is zo blij als een kermisvogel”
    PREMIUM

    Miljonairs­doch­ter Mireille Gram zoekt wanhopig contact met dochters die ze probeerde te vermoorden: “Eén sms terug, en ze is zo blij als een kermisvo­gel”

    De 57-jarige Mireille Gram, enige dochter van zakenman Tony Gram, wordt vervolgd voor belaging van haar ex-man, diens nieuwe partner en haar eigen tweelingdochters. Het openbaar ministerie vraagt 30 maanden celstraf, want sinds haar veroordeling voor poging moord op de tweeling, moest Mireille Gram een contactverbod naleven. Advocaat Walter Damen schetste hoe Mireille Gram van de ooit zo trotse vrouw afgleed tot een slonzige psychiatrische patiënte.
    Antwerpen