Luc Neefs (DCA), Marc Bartholomeeusen, voorzitter Eric Roef, Walter Damen, Fred Lenders en Francis Vrancken (DCA) kijken uit naar de nieuwe samenwerking.
Volledig scherm
Luc Neefs (DCA), Marc Bartholomeeusen, voorzitter Eric Roef, Walter Damen, Fred Lenders en Francis Vrancken (DCA) kijken uit naar de nieuwe samenwerking. © GOYVAERTS/GMAX Agency

"De juiste partner op het juiste moment"

ANTWERPEN/BEERSEBeerschot Wilrijk en DCA: het lijkt een 'match made in heaven'. Zowel de Kielse voetbalclub als het Kempense bouwbedrijf gaan prat op een nuchter beleid en dat klikt. De overname van Beerschot Wilrijk door DCA wordt dan ook luid toegejuicht. "Dit geeft ons een solide, Vlaamse verankering", klinkt het in het Olympisch Stadion.

  1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
    Gouden Formule 1
    3

    Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

    Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.