Sihame El Kaouakibi
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi © ISOPIX

De Antwerpse audit over Let’s Go Urban volledig doorgelicht: als El Kaouakibi geld vroeg, dan kreeg ze het

Een verbouwing die opeens driedubbel zo veel kost, een ‘te nauwe band’ met een stedelijk ambtenaar en vergoedingen voor familieleden van Sihame El Kaouakibi. De audit van de stad Antwerpen over ‘haar’ Let’s Go Urban- die onze redactie kon inkijken - staat bol van de eigenaardigheden. De opvallendste zaken op een rij. 

182 reacties

 • Chris Van Dieren

  2 weken geleden
  De kosten waren driemaal zoveel...Natuurlijk de LEZ opbrengsten waren ook drie maal meer in 2020 dan voorheen. Dus voor iedereen wat, het manna valt immers uit de hemel, al 31 miljoen sinds de start.
 • Guido Ceuleers

  2 weken geleden
  Zowel de vorige als de huidige schepen van Jeugd, evenals de vorige schepen van Financiën dragen hierin een grote verantwoordelijkheid door het toekennen van subsidies, zonder de besteding ervan te controleren. 2 van NVA en 1 van Vooruit, burgemeester probeert nu met zijn politiek collectieve verantwoordelijkheid de ganse gemeenteraad verantwoordelijk te stellen. Klopt niet : College is superieur en dus verantwoordelijk !
 • gilbert Gijdé

  3 weken geleden
  en nog is ze niet veroordeeld of ondervraagd door het gerecht.Integendeel ze blijft in het vlaams parlement;scxhaamte kent ze blijkbaar niet
 • Hendrik Goris

  3 weken geleden
  Maar heeft er nu niemand Rutten nog gehoord?
 • Ferdinand Nuyts

  3 weken geleden
  En afgelopen weken, twintig jaar na datum, moest justitie eindelijk schoorvoetend toegeven dat de sale & Lease-back operaties van de Paarse regering Verhofstadt-De Gucht-Vande Lanotte pure oplichting waren. het zit toch in de familie hé Mvr Rutten.
 1. REEKS. Hoe corona Antwerpen veranderde: “Netflix zal nooit de fysieke beleving in een museum kunnen vervangen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REEKS. Hoe corona Antwerpen veranderde: “Netflix zal nooit de fysieke beleving in een museum kunnen vervangen”

  Morgen heropenen de terrassen en kunnen we stilaan dromen van het leven na de pandemie. Maar hoe ziet zo’n leven eruit en op welke manier zal het virus onze stad Antwerpen veranderd hebben? Het Laatste Nieuws spreekt elke dag met een expert. Vandaag: cultuur. “Geen streamingplatform overtreft de beleving van een klassiek optreden in de Elisabethzaal, en dat zullen mensen na corona snel genoeg doorhebben”, zegt museumexperte Hildegard Van de Velde.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'