De afrit Borgerhout komende van het noorden zal tot eind augustus afgesloten worden, net als de brug van de Luitenant Lippenslaan stadinwaarts.
Volledig scherm
De afrit Borgerhout komende van het noorden zal tot eind augustus afgesloten worden, net als de brug van de Luitenant Lippenslaan stadinwaarts. © AWV

Dat wordt aanschuiven deze zomer: op- en afrittencomplex Borgerhout wordt gerenoveerd

Op maandag 1 juli begint de renovatie van het op- en afrittencomplex Borgerhout van de Antwerpse ring. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). De afrit Borgerhout komende van het noorden zal tot eind augustus afgesloten worden, net als de brug van de Luitenant Lippenslaan stadinwaarts. In de zomer van 2020 is de zuidkant van het complex aan de beurt.

  1. Zoo en Planckendael blijven open, maar concertreeks Zoo La La is afgeslankt tot één avond
    PREMIUM
    Antwerpen

    Zoo en Plancken­dael blijven open, maar concert­reeks Zoo La La is afgeslankt tot één avond

    Wéér een koude douche voor de Antwerpse Zoo: de dierentuin kan openblijven, maar de bezoekers mogen nog enkel buiten rondlopen. De concertreeks ZOO La La wordt afgeslankt van vier avonden naar één. In plaats van 1.000 toeschouwers zijn er op zaterdag 24 oktober slechts 200 toegelaten in de Elisabethzaal. “De fairste oplossing is dat de eerste 200 mensen die een ticket kochten, kunnen komen”, beklemtoont woordvoerster Ilse Segers. Vrijdag zijn die mensen al verwittigd.