De automobilisten kunnen er maar beter aan wennen: de komende maanden is er veel hinder op de Plantin en Moretuslei.
Volledig scherm
De automobilisten kunnen er maar beter aan wennen: de komende maanden is er veel hinder op de Plantin en Moretuslei. © Klaas De Scheirder

Dat belooft voor de komende 2 jaar: meteen lange files bij start werken Plantin en Moretuslei

Slecht nieuws voor wie vanaf de Ring via de uitrit Borgerhout of vanaf de Singel de stad wil inrijden: maandag is de eerste fase gestart van de werken aan de Plantin en Moretuslei. Stadinwaarts is de rechterrijstrook dicht, nu de nutsmaatschappijen (gas, elektriciteit, water en telecom) aan de slag gaan met kabels en leidingen. Vanaf de zomer start de volledige heraanleg van de invalsweg. Dat duurt tot 2021, met grote hinder.

1 reactie

 • willy elsacker

  2 jaar geleden
  De gewone mensen pesten In Antwerpen !kies maar voort voor de zelfbenoemde keizer
 1. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten