De nieuwe park-and-ride in de wijk Luchtbal opent in december.
Volledig scherm
De nieuwe park-and-ride in de wijk Luchtbal opent in december. © Dries Luyten/Lantis

Dak van nieuwe autoparking op Luchtbal decor voor WK tikkertje

AntwerpenOp het dak van de nagelnieuwe park-and-ride in de Antwerpse wijk Luchtbal worden op zondag 3 oktober atleten uit alle windstreken verwacht om de beste te worden in een spelletje tikkertje. World Chase Tag, beter bekend als het officieuze WK tikkertje, is een nieuwe tak van parkour en freerunning, waarbij spelers elkaar proberen te tikken in een arena met hindernissen. 

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Het Antwerpen van Blind Getrouwd-deelnemer Dziubi (29): “In dit café heb ik al regelmatig op de toog gedanst”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Het Antwerpen van Blind Ge­trouwd-deelnemer Dziubi (29): “In dit café heb ik al regelmatig op de toog gedanst”

  Dziubi Steenbergen (29) steelt harten tijdens zijn deelname aan Blind Getrouwd. De sympathieke Limburger woont al een paar jaar in Antwerpen, waar hij een job heeft als marketingexpert en vrijwilliger is bij de Antwerp Pride. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn nieuwe thuisstad. “Het stadsleven is fantastisch, maar soms wil ik ook even tot rust komen.”