Blue Moon Team ontwikkelde thermische camera's om de lichaamstemperatuur te meten.Manager Gregory Buytaert ondergaat hier de test.
Volledig scherm
Blue Moon Team ontwikkelde thermische camera's om de lichaamstemperatuur te meten.Manager Gregory Buytaert ondergaat hier de test. © Klaas De Scheirder

Creativiteit doet wonderen bij The Beacon: twintig oplossingen om ook met corona veilig en gezond te werken

Hoe zorg je ervoor dat werknemers zich in tijden van opflakkerende besmettingen veilig voelen op kantoor? Bij The Beacon, een gemeenschap van 75 innovatieve bedrijven aan de Sint-Pietersvliet in Antwerpen, worden twee maanden lang twintig digitale oplossingen getest. Dat gaat van camera’s om de drukte te meten tot handenvrije toiletten.

 1. 5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter
  Antwerpen

  5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter

  Vier jaar had het parket geëist tegen verdachte Mike G. (24) omdat hij in september vorig jaar had geprobeerd met een gekaapte helikopter zijn echtgenote Kristel A. (27) te bevrijden uit de gevangenis Berkendael in Vorst. De Antwerpse correctionele rechtbank achtte dat blijkbaar niet voldoende voor de ernstige feiten en verhoogde de uiteindelijke straf naar vijf jaar cel. “De verdachten gebruikten in de helikopter geweld en bedreigden de pilote door drie pistolen tegen haar hoofd te zetten.”
 1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
  Play

  Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

 2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven