Zondagnamiddag protesteerde een groep mensen tegen de coronamaatregelen op de Groenplaats.
Volledig scherm
Zondagnamiddag protesteerde een groep mensen tegen de coronamaatregelen op de Groenplaats. © Marc De Roeck

Coronaprotest op de Groenplaats: “We gaan door tot de maatregelen in verhouding zijn met het gevaar”

AntwerpenZondagnamiddag heeft een groep mensen op de Groenplaats betoogd tegen de coronamaatregelen. “Na zo’n lange tijd is het draagvlak bij de bevolking weg. De risicopatiënten en ouderen zouden moeten beschermd worden, zodat de rest van de bevolking kan doorleven” legt organisator Kris Astle (48) uit.

12 reacties

 • Benny Van den broeck

  3 weken geleden
  Ze hebben gewoon gelijk.
 • karel dillen

  4 weken geleden
  In verhouding tot het gevaar? Dus eigenlijk pleit hij voor een harde lockdown als in China want in Belgie, de VS en de rest van Europa hebben we eigenlijk nog nooit een lockdown gehad.die naam waardig. Een geluk dat er een vaccin is ontwikkeld anders waren we een vogel voor de kat. We kunnen nog veel leren van China
 • Lenne Harding

  4 weken geleden
  Ga maar door met jullie acties, zolang het maar coronagewijs en vreedzaam gebeurt. Ne mens moet blijkbaar toch eens kunnen klagen en protesteren... menselijk zeker?
 • Samuel Peeters

  4 weken geleden
  Onze kameraad, buurman en toeverlaat ligt op dit ogenblik op IC te vechten voor zijn leven! Het virus IS er, het gevaar REËEL. Niet omwille van jezelf maar omwille van alle anderen, hou je aan de opgelegde maatregelen. Ik smeek jullie!
 • andrea van opstal

  4 weken geleden
  als je mensen kent die in de armoe terecht gekomen zijn, wat let je om hen te helpen. op straat staan zagen en klagen daar eten die mensen ook geen boterham meer van. maar als het uit eigen zakken moet komen dan verstomd het medeleven plots. spring in stilte op de armoedebres in de plaats van proberen aandacht te trekken via de media
 1. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 2. Acteur Walter Quartier (68) bestraft met 4 jaar cel voor zedenfeiten: “Eigen behoefte belangrijker dan emoties van dochters”

  Acteur Walter Quartier (68) bestraft met 4 jaar cel voor zedenfei­ten: “Eigen behoefte belangrij­ker dan emoties van dochters”

  Gepensioneerd acteur Walter Quartier (68) wordt veroordeeld tot vier jaar effectieve celstraf voor de aanranding van zijn twee dochters. De Antwerpse acteur was tot tien jaar geleden een veelgevraagd gastacteur in Vlaamse tv-series. Na de zelfmoord van de jongste dochter raapte de oudste haar moed bijeen en klaagde haar vader aan. De rechtbank acht die feiten nu bewezen. De dochter barstte in tranen uit toen de rechter de veroordeling uitsprak.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten