De 'stadskanker' aan de Pelikaanstraat. De stad keurde het ontwerp van het RUP goed en legt het nu voor aan de gemeenteraad.
Volledig scherm
De 'stadskanker' aan de Pelikaanstraat. De stad keurde het ontwerp van het RUP goed en legt het nu voor aan de gemeenteraad. © Laenen

College legt plan voor ‘stadskanker’ Pelikaanstraat voor aan gemeenteraad: Antwerpenaren kunnen zich vanaf augustus uitspreken

AntwerpenDe Antwerpenaren krijgen de kans om zich in augustus en september uit te spreken over de plannen voor de omgeving van de Pelikaanstraat. Tegenover het Centraal Station ligt een braak terrein van 15.000 vierkante meter. Het college legt het ontwerp voor het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) deze maand voor aan de gemeenteraad.

  1. Heylen Vastgoed organiseert bootcamp om werknemers aan te trekken
    Antwerpen

    Heylen Vastgoed organi­seert bootcamp om werknemers aan te trekken

    In vastgoedland woedt dezer dagen een heuse ‘war for talent’. Huizen en appartementen worden bij de vleet verkocht, panden staan steeds minder lang te koop en de prijzen schieten de hoogte in. Met als gevolg: een pak werk voor en achter de schermen. De Antwerpse vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed organiseert daarom een ‘bootcamp’ van drie weken lang waarbij tien tot vijftien kandidaten getraind worden in de vastgoedwereld.