In het hoekcomplex is Value Trading gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
In het hoekcomplex is Value Trading gevestigd. © Klaas De Scheirder

College geeft goudraffinaderij nog drie jaar, onder strenge voorwaarden: “Maar intussen uitkijken naar andere locatie”

AntwerpenGoudraffinaderij Value Trading mag van de stad nog tot 2025 op haar huidige plek in de Antwerpse stationsbuurt blijven. Het college adviseert de deputatie om een omgevingsvergunning voor maximaal drie jaar (startend in 2022) te verlenen. De stad zal het bedrijf begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe locatie.

  1. Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”
    Antwerpen

    Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”

    Omdat hij eerst zijn plaats op de tram niet wilde afstaan, vecht Redouan El Iraki (18) nu in het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis voor zijn leven. Een groepje jongeren viel hem zaterdagavond aan en één dader stak hem zeven keer met een machete. In Redouans rug, buik en bil, maar ook levensbelangrijke organen zoals zijn milt en lever werden geraakt. “Deze daders mogen niet ontsnappen”, zegt zijn tante Fatima, die op sociale media een oproep naar getuigen richt.