Ontdek de zeven gezelligste zomerbars in de regio Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontdek de zeven gezelligste zomerbars in de regio Antwerpen. © Bar Noord

Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: in deze 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen geniet je van een verfrissend drankje

Regio AntwerpenDe hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Antwerpen. Van Bar Bernaar in Hemiksem tot Bar Noord in Antwerpen. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven tijdens deze hitte.

  1. Indrukwekkend concert ter ere van Antwerpse tophoornist André Pichal (52) die aan hartfalen overleed: “Hopelijk kunnen we zo de jeugd wel beter beschermen”
    Borsbeek

    Indrukwek­kend concert ter ere van Antwerpse tophoor­nist André Pichal (52) die aan hartfalen overleed: “Hopelijk kunnen we zo de jeugd wel beter beschermen”

    Tien jaar geleden nam de wereld afscheid van André Pichal (52), hoornpupiteraanvoerder van het Nationaal Orkest van België. Hij genoot groot aanzien op het orkestraal wereldtoneel, al vocht hij tegelijkertijd een strijd die hij bij voorbaat zou verliezen: “Men droeg hem meermaals dronken het podium op, en ook van drugs bleef hij niet af”, vertelt zijn broer Paul (77) uit Borsbeek, die de opbrengsten van een indrukwekkend concert ter ere van André daarom aan Free Clinic in Antwerpen schenkt.