Kua Namsaeng, uitbater van Bar Parisien.
Volledig scherm
PREMIUM
Kua Namsaeng, uitbater van Bar Parisien. © Klaas De Scheirder

“Cocktails shaken en klanten ontmoeten: ik heb er zin in”: Bar Parisien is klaar voor de heropening

AntwerpenNa een sluiting van bijna zeven maanden zal ook Bar Parisien dit weekend z'n deuren openen. Bezoekers van de cocktailbar op de Grote Markt kunnen er weer genieten op het extra grote terras. “We hebben gekozen om de prijzen niet te laten stijgen” zegt eigenaar Kua Namsaeng (28).

 1. Dronken bestuurder betrokken bij ongeval
  Scherpenheuvel/tessenderlo/Antwerpen

  Dronken bestuurder betrokken bij ongeval

  Een 27-jarige vrouw uit Antwerpen stond woensdag rond 16.40 uur met haar wagen voor het rode verkeerslicht op de Westelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem. Een 52-jarige man uit Tessenderlo stopte achter haar, maar veroorzaakte daarbij een lichte aanrijding. De man leek verward en bloedde hevig in het aangezicht. Later zou blijken dat dit afkomstig was doordat een eerdere wonde terug open was gegaan. De bestuurder bleek na een blaastest echter ernstig onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.
 2. Grootste karaokeconcept van Europa opent in Antwerpen: “Concurrentie denkt dat we totaal op onze kop gevallen zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Grootste karaokecon­cept van Europa opent in Antwerpen: “Concurren­tie denkt dat we totaal op onze kop gevallen zijn”

  Zangtalent opgelet: vanaf midden juli opent Joyt zijn deuren voor een intense karaokeavond op de Noorderlaan. In bubbels van 2 tot 20 man kan je in één van de 22 geluidsdichte ‘karaokeboxen’ de longen uit je lijf schreeuwen. Joyt kan zich hiermee de grootste van zijn soort in Europa noemen: “Het karaoke-gebeuren is maar een deel van de totale belevenis. Bij ons kom je om je van A tot Z te amuseren.”