Cliff Hooge bij de opbouw van het vuurwerk in 2019.
Volledig scherm
Cliff Hooge bij de opbouw van het vuurwerk in 2019. © Klaas De Scheirder

Cliff (39) zou het eindejaarsvuurwerk maken in Antwerpen, maar toen kwam de afgelasting: “Al van in september mee bezig, maar gezondheid primeert”

AntwerpenWinter in Antwerpen gaat door vanaf 4 december, maar de stad schrapt het kerstchaletdorp, het nieuwjaarsvuurwerk én de nieuwjaarsreceptie. Cliff Hooge (39) van HC Pyrotechnics, de Antwerpse vuurwerkartiest die al jaren het vuurwerk voor oudjaar samenstelt, begrijpt de beslissing van de stad. 

  1. Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”
    ANTWERPEN

    Tarte tatins van Filip Peeters en zijn gezin voortaan élke week te verkrijgen aan Bourla: “Je ziet voldoening bij mensen méteen, dat is wat anders dan een film maken”

    Van de planken naar de keuken. Voortaan staan acteurskoppel Filip Peeters en An Miller met hun dochters élke zaterdagmiddag aan de Bourlaschouwburg in Antwerpen om hun intussen befaamde tarte tatins te verkopen. “Het is nog wat koffiedik kijken welke van onze voorstellingen kunnen doorgaan de komende tijd, dus is het fijn dat we onze energie hier collectief in kwijt kunnen.”