De City Pirates Antwerpen tijdens een match tegen Berchem Sport.
Volledig scherm
De City Pirates Antwerpen tijdens een match tegen Berchem Sport. © smb

City Pirates krijgen nieuw kunstgrasveld en nieuwe kantine in Antwerpen-Luchtbal: “Een warme thuis voor iedereen”

AntwerpenVoetbalclub City Pirates Antwerpen en Sporting A hebben onlangs in het Bobsam Elejiko-stadion een nieuw kunstgrasveld in en een nieuwe kantine met kleedkamers ingehuldigd. Dankzij die investering krijgen de vele jonge spelers en speelsters van de wijk een kwaliteitsvolle sportaccommodatie. De kantine zal ook dienst doen als jeugdhuis waar de jongeren van Luchtbal elkaar ook naast het veld kunnen ontmoeten.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Stad Antwerpen gaat buitenkant van Peperbuskerk zélf restaureren: “Investering van 5 miljoen euro”
  PREMIUM
  Borgerhout

  Stad Antwerpen gaat buitenkant van Peperbus­kerk zélf restaure­ren: “Investe­ring van 5 miljoen euro”

  De stad Antwerpen wil het dossier van de herbestemming van de Borgerhoutse Peperbuskerk uit het slop trekken. Om de financiële drempel voor kandidaten te verlagen, is beslist om de restauratie van de buitenzijde voor eigen rekening te nemen. De werken vergen een investering van 5 miljoen. “We passen voor een louter commerciële invulling, daarom komen we nu zelf met geld over de brug voor de grote renovatiewerken”, zegt Antwerps schepen Tom Meeuws (Vooruit). Aanvankelijk zou Unizo in de leegstaande kerk zijn intrek nemen, maar vorig jaar trok de ondernemersorganisatie plots de stekker uit het project.
 3. Alle uitnodigingen voor boosterprik naar risicopatiënten verstuurd in Antwerpen, ook 60-plussers komen voor extra prik
  Antwerpen

  Alle uitnodigin­gen voor booster­prik naar risicopa­tiën­ten verstuurd in Antwerpen, ook 60-plus­sers komen voor extra prik

  De vrijwilligers van het pop-upvaccinatiecentrum in afwisselend Kinepolis en Antwerp Expo zijn volop in de weer om Antwerpenaren te vaccineren met een boosterprik. De zestigplussers die eerder een mRNA-vaccin kregen, worden nu uitgenodigd en gevaccineerd met een Pfizer-vaccin. Alle risicopatiënten met een immuunprobleem kregen ook reeds een uitnodiging in de brievenbus.