CD&V trekt kaart jongeren

MERKSEMDe christendemocraten trekken met een nieuwe, jongere ploeg naar de kiezer. Er komt zeker één jongere in de top-3. In de top-10 moeten er vier jongeren staan.

 1. Maryna (38) verkoopt meubels uit haar thuisland Indonesië: “Elk stuk is uniek”
  Antwerpen

  Maryna (38) verkoopt meubels uit haar thuisland Indonesië: “Elk stuk is uniek”

  In de Stadsfeestzaal is vandaag een bijzondere expositie geopend. Maryna Mai (38), een Antwerpse met Indonesische roots, stelt er haar collectie duurzame, Indonesische meubels voor, zoals salontafels gemaakt uit versteend hout. Maryna startte onlangs een eigen platform op, Codesignhub, om Europese klanten in contact te brengen met Indonesische ambachtslieden. “Zo leren klanten het prachtige Indonesië kennen via meubels", aldus Maryna.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.