Campus Middelheim van de Universiteit Antwerpen kleurt twee weken oranje. Hiermee toont de universiteit zich solidair tegen geweld tegen vrouwen.
Volledig scherm
Campus Middelheim van de Universiteit Antwerpen kleurt twee weken oranje. Hiermee toont de universiteit zich solidair tegen geweld tegen vrouwen. © Stefan Dewickere

Campus Middelheim in oranje jasje tegen seksueel geweld

AntwerpenTijdens Orange The World, een initiatief van de Verenigde Naties, vinden er wereldwijd acties plaats om seksueel en fysiek geweld tegen vrouwen aan de kaak te stellen. Het initiatief ontging ook de Universiteit Antwerpen niet, die voor de gelegenheid de Campus Middelheim tot 10 december in een oranje jasje steekt.

  1. Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschoppenhoflaan aan het juiste adres

    Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschop­pen­hof­laan aan het juiste adres

    Op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Of wil je je auto verkopen zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te steken? In beide gevallen moet je bij de nieuwe vestiging van Het Auto Agentschap op de Bisschoppenhoflaan in Antwerpen zijn. “Ons concept bestaat al langer in Brussel en Wallonië, maar nu willen we het ook in Vlaanderen introduceren”, aldus CEO Johan De Decker.