De man vroeg meisjes van 12 tot 15 jaar om zich uit te kleden voor de webcam.
Volledig scherm
PREMIUM
De man vroeg meisjes van 12 tot 15 jaar om zich uit te kleden voor de webcam. © ANP XTRA

‘Calvin Robbie’ op Instagram is geen 15-jarige jongen, maar Leo, een bijna 70-jarige pedofiel uit Diest

Antwerpen/DiestDe bijna 70-jarige Leo K. uit Diest is veroordeeld tot vier jaar celstraf voor cyberlokking en het aanzetten tot webcamseks bij meisjes van 12 tot 15 jaar. De man, die in 2017 al voor gelijkaardige feiten veroordeeld werd, deed zich op Instagram en Facebook voor als een 15-jarige jongen. Tot een meisje haar stoute schoenen aantrok en hem via Facetime opbelde. 

 1. Van Lotus tot Delhaize: wat is de lekkerste speculoos? Bakker Toon De Klerck proeft er 10. “Deze merken geven dezelfde speculaas aan andere prijs”
  PREMIUM

  Van Lotus tot Delhaize: wat is de lekkerste speculoos? Bakker Toon De Klerck proeft er 10. “Deze merken geven dezelfde speculaas aan andere prijs”

  Wie Sinterklaas zegt, zegt speculaas. Een verse speculaas van bij de warme bakker smaakt altijd, maar hoe zit het met de versies uit de supermarkt? Bakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij proeft 10 verschillende Sinterklaasfiguren in speculoos en haalt er de lekkerste uit. Al doet hij ook een zeer merkwaardige ontdekking. “Voor dit merk betaal je 40 procent meer, terwijl een veel goedkopere verpakking exact dezelfde speculaas bevat.”
 2. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”
  voetbal tweede nationale B

  Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

  Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2-overwinning. De eerste thuiszege voor de Piraten dit seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.