Café Den Engel op de Grote Markt is de eerste #zaakzonderhaat.
Volledig scherm
Café Den Engel op de Grote Markt is de eerste #zaakzonderhaat. © rv

Café Den Engel is eerste Antwerpse ‘zaak zonder haat’

ANTWERPENCafé Den Engel op de Grote Markt werd vandaag uitgeroepen tot de eerste ‘#zaakzonderhaat’. Samen met burgemeester Bart De Wever (N-VA) en schepen voor Gelijke Kansen Karim Bachar (Vooruit) werd er een viooltje geplaatst dat duidelijk moet maken dat er in Den Engel geen plaats is voor discriminatie, haat en geweld.

  1. Stad start na de zomer in Berchem met proefproject selfloketten: “Dienstverlening op maat van de klant en niet andersom”
    PREMIUM
    ANTWERPEN/BERCHEM

    Stad start na de zomer in Berchem met proefpro­ject selfloket­ten: “Dienstver­le­ning op maat van de klant en niet andersom”

    Het stadsbestuur gaat verder in de digitalisering van zijn loketwerking. In Berchem start in september een proefproject met zeven zogenoemde ‘selfloketten’ op publieke plaatsen zoals bibliotheken en dienstencentra. Voor persoonlijk contact kunnen burgers nog terecht in het huidige districtshuis, het nieuwe districtshuis Harmonie in Antwerpen en het Gitschotelhof over de grens met Borgerhout. “We gaan voor het ultieme gebruiksgemak van onze inwoners.”