De Burgerlijst is op zoek naar een 150-tal kandidaten om hun ideale kieslijst mee samen te stellen.
Volledig scherm
De Burgerlijst is op zoek naar een 150-tal kandidaten om hun ideale kieslijst mee samen te stellen. © Foto Nina Bernaerts

'Burgerlijst' gaat zonder programma naar verkiezingen

ANTWERPENIn Antwerpen wordt het behoorlijk druk in het kieshokje. Naast de traditionele partijen en buitenbeentje 'Samen' komt er nog een nieuwe lijst, de 'Burgerlijst'. Die wil zich vooral geen partij noemen.

 1. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.
 2. Natalia, Vengaboys en Britse girlband Atomic Kitten op RADS Vanbuiten Festival: "Meekwelen op guilty pleasures”
  EKEREN

  Natalia, Vengaboys en Britse girlband Atomic Kitten op RADS Vanbuiten Festival: "Meekwelen op guilty pleasures”

  Wat begon als de zoveelste jeugdhuisfuif in Kapellen, evolueerde naar een groot festival in Antwerpen onder de noemer RADS Vanbuiten. Het festival vindt begin september plaats rond de Ekerse Putten en wist de Britse girlband Atomic Kitten te strikken van wereldhit ‘The Tide Is High’. Ook Natalia en het Nederlandse zootje ongeregeld achter Vengaboys zullen er het mooie weer maken.