Burgemeester Bart De Wever (N-VA) hielp de gerestaureerde windhaan op de toren van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal plaatsen.
Volledig scherm
Burgemeester Bart De Wever (N-VA) hielp de gerestaureerde windhaan op de toren van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal plaatsen. © Belga

Burgemeester De Wever zet windhaan op gerenoveerde toren Antwerpse kathedraal

AntwerpenBurgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft donderdag op de top van de toren van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen de gerestaureerde windhaan helpen plaatsen. Na renovatiewerken van 22 maanden is het bovenste deel van de toren klaar om uit de stellingen gehaald te worden. De aannemer begint binnenkort aan het onderste deel van de toren.

 1. Chauffeur met achterstallige verkeersbelasting vervoerde ook nog drugs
  Antwerpen

  Chauffeur met achterstal­li­ge verkeersbe­las­ting vervoerde ook nog drugs

  Tijdens een controleactie van het wijkteam van Merksem/Luchtbal vorige woensdag werd meer dan 18.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting geïnd. De actie werd dan ook gecoördineerd met de Vlaamse Belastingdienst. Eén chauffeur bleek niet enkel niet verzekerd te zijn en achterstallige verkeersbelasting te hebben, maar vervoerde ook nog een flinke hoeveelheid drugs bestemd voor verkoop. Hij is gearresteerd en het voertuig werd in beslag genomen.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas