Persfotograaf Sebastian Steveniers bij aankomst op de rechtbank waar hij samen met zijn broer terechtstaat voor het leidinggeven bij freefights.
Volledig scherm
PREMIUM
Persfotograaf Sebastian Steveniers bij aankomst op de rechtbank waar hij samen met zijn broer terechtstaat voor het leidinggeven bij freefights. © Photo News

Broers Steveniers vallen elkaar in de armen op proces van freefighters, aanklager vraagt twee jaar cel voor persfotograaf die vechters aanvuurde

AntwerpenDe jongste een drugscrimineel, de oudste persfotograaf voor De Standaard. Op de laatste dag van het proces over de verboden freefights gingen de broers Steveniers allebei voor de vrijspraak. Volgens zijn advocaat was Sebastian enkel aanwezig om beelden te maken voor een documentaire. Alleen bleken de vechters daar niet van op de hoogte. “Wat had hij moeten zeggen tegen die vechters toen hij een foto nam? ‘Say cheese?’ Hij fotografeerde geen stillevens hè.”

 1. Zorgbedrijf Antwerpen koestert grote Vlaamse ambities: privésector zou kwart van aandelen krijgen
  Antwerpen

  Zorgbe­drijf Antwerpen koestert grote Vlaamse ambities: privésec­tor zou kwart van aandelen krijgen

  Het Zorgbedrijf Antwerpen gaat een kwart van zijn aandelen verkopen aan de privésector. Dat hebben de raad van bestuur en het Antwerps schepencollege beslist. Het akkoord moet nog wel worden bekrachtigd door de gemeenteraad eind deze maand. De linkse oppositie steigert. “Zorg moet voor het stadsbestuur blijkbaar een businessmodel worden”, zegt PVDA. De operatie zou de stad Antwerpen een half miljard euro kunnen opbrengen.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten