Peter Achtergael van luchthavenbrasserie Belair
Volledig scherm
Peter Achtergael van luchthavenbrasserie Belair © Benoit De Freine

Brasserie op luchthaven gaat noodgedwongen ‘in winterslaap’ na faillissement VLM: “Met amper 4 vluchten per dag kunnen wij onze zaak niet vullen”

Belair, de brasserie in het luchthavengebouw van Deurne, houdt deze winter noodgedwongen de deuren gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Vooral het gebrek aan vluchten en dus klanten sinds het faillissement van VLM noopt de uitbaters tot drastische maatregelen. “We krijgen van de luchthaven meer tegenkanting dan medewerking.”

2 reacties

 • Monique Asaert

  3 jaar geleden
  De beste vlucht naar Barcelona hebben ze afgeschaft..
 • rony stokart

  3 jaar geleden
  Vlaanderen op zijn best...
 1. Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithangbord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”
  Triatlon Olympische Spelen

  Antwerpse Triatlon Club leeft mee met uithang­bord Jelle Geens: “Het sprookje dat we samen schreven, eindigt nu in mineur”

  Het nieuws dat triatleet Jelle Geens omwille van een eerdere positieve coronatest niet kan deelnemen aan de individuele wedstrijd van de olympische triatlon sloeg vrijdagochtend in als een bom. Ook bij zijn club Atriac, de Antwerpse Triatlon Club, reageert men met verstomming op het nieuws en voelen ze mee met de ontgoocheling die bij de Limburger momenteel overheest. Mogelijk kan Geens nog wel deelnemen aan de Mixed Team Relay-wedstrijd in Tokio. Geens testte intussen al een eerste keer negatief, bij een tweede negatieve test zou hij maandag alsnog kunnen afreizen naar Japan.