De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water.
Volledig scherm
De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water. © Marc De Roeck.

Brandende Tesla moet nachtje in bad om vlammen te doven

De Antwerpse brandweer heeft vannacht een opmerkelijke blustechniek moeten toepassen. Een brandende Tesla werd in een container met water gedompeld zodat het vuur gedoofd kon worden.

65 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Leuke toekomst he, die elektrische auto's. Je betaalt je eerst blauw en dan schiet dat ding in de fik. En wat gaat Tesla doen ermee? Een nieuwe geven aan die man?
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld. Dit zal waarschijnlijk ook effect hebben op de 2dehands Tesla's, je koopt vandaag een dure 2dehands Tesla en morgen heb je misschien nog een hoopje as...
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld.
 • Rick Temmers

  2 jaar geleden
  @hendrik: er rijden geen slecht onderhouden Tesla's rond van 15 jaar. De oudste versie is 11 jaar oud, een was toen hier niet eens te verkrijgen. Je zit dingen uit je duim. En een ICE die geen vlam kan vatten bestaat niet, hoe dierbaar je vierwieler ook is. Maandelijks branden er in Duitsland al 400 ICE auto's uit. Er zijn nu op 11 jaar en handvol Teslas uitgebrand.
 • paul ceuninck

  2 jaar geleden
  Straks nieuwe stunt van Musk: bij aankoop van 1 Tesla krijg je er aanhangwagen met reuzebadkuip gratis bij. Wordt 1 draadje bij de freaks van de tesla motor club. Paul Ceuninck
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Daar is het sluitingsuur weer: "Iedereen gaat weer gewoon thuis verderfeesten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Daar is het sluitings­uur weer: "Iedereen gaat weer gewoon thuis verderfees­ten”

  Op 1 oktober dachten we dat we er vanaf waren, maar nee hoor: daar is het sluitingsuur weer. Sinds gisteren, zaterdag 27 november, net geen twee maanden nadat ‘het Rijk der Vrijheid’ werd afgekondigd, wordt iedereen weer om 23 uur naar buiten gejaagd in restaurants en cafés. “Dit is weer exact hetzelfde scenario als in de zomer: iedereen gaat nu ergens thuis feesten”, klinkt het bij de cafés.
 1. Antwerpse kunstenares Carolyn (34) is hoofdpersonage van eigen expo: “Tips & tricks van Axel Enthoven gekregen”
  Antwerpen

  Antwerpse kunstena­res Carolyn (34) is hoofdperso­na­ge van eigen expo: “Tips & tricks van Axel Enthoven gekregen”

  “Ik had dit jaar een grootse expo met een dj en catering willen organiseren, maar...” Ondertussen weten we wat roet in het eten gooide, maar de coronacrisis betekende voor kunstenares Carolyn Spaenjaers (34) niet alleen slecht nieuws. Haar expo ‘XPAND’ komende vrijdag zal misschien wel in intiemere kring doorgaan, haar schilderijen waren nog nooit zo expressief: “Gedaan met de schaamte. Alle vrouwen zouden zichzelf 100% moeten kunnen laten zien.”
 2. In één klap 2.400 parkeerplaatsen erbij in het noorden van Antwerpen: park-and-rides in Merksem en Luchtbal klaar voor gebruik
  Antwerpen

  In één klap 2.400 parkeer­plaat­sen erbij in het noorden van Antwerpen: park-and-ri­des in Merksem en Luchtbal klaar voor gebruik

  De nieuwe ‘park-and-rides’ aan de Bredabaan in Merksem en aan de Noorderlaan in de wijk Luchtbal zijn maandag officieel ingehuldigd. Pendelaars kunnen er vanaf woensdag voor één euro per dag terecht om hun wagen achter te laten en met het openbaar vervoer of deelmobiliteit naar de stad te trekken. In één klap komen er bijna 2.400 parkeerplaatsen bij in het noorden van Antwerpen.