De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water.
Volledig scherm
De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water. © Marc De Roeck.

Brandende Tesla moet nachtje in bad om vlammen te doven

De Antwerpse brandweer heeft vannacht een opmerkelijke blustechniek moeten toepassen. Een brandende Tesla werd in een container met water gedompeld zodat het vuur gedoofd kon worden.

65 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  Leuke toekomst he, die elektrische auto's. Je betaalt je eerst blauw en dan schiet dat ding in de fik. En wat gaat Tesla doen ermee? Een nieuwe geven aan die man?
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld. Dit zal waarschijnlijk ook effect hebben op de 2dehands Tesla's, je koopt vandaag een dure 2dehands Tesla en morgen heb je misschien nog een hoopje as...
 • Hendrik Patyn

  2 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld.
 • Rick Temmers

  2 jaar geleden
  @hendrik: er rijden geen slecht onderhouden Tesla's rond van 15 jaar. De oudste versie is 11 jaar oud, een was toen hier niet eens te verkrijgen. Je zit dingen uit je duim. En een ICE die geen vlam kan vatten bestaat niet, hoe dierbaar je vierwieler ook is. Maandelijks branden er in Duitsland al 400 ICE auto's uit. Er zijn nu op 11 jaar en handvol Teslas uitgebrand.
 • paul ceuninck

  2 jaar geleden
  Straks nieuwe stunt van Musk: bij aankoop van 1 Tesla krijg je er aanhangwagen met reuzebadkuip gratis bij. Wordt 1 draadje bij de freaks van de tesla motor club. Paul Ceuninck
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. 85 leerlingen en leerkrachten De Boomgaard tweede keer getest: “Moet mijn kleinzoon wel opvangen, want ouders zijn gaan werken”
  PREMIUM
  Wommelgem

  85 leerlingen en leerkrach­ten De Boomgaard tweede keer getest: “Moet mijn kleinzoon wel opvangen, want ouders zijn gaan werken”

  Sinds vorige week donderdag is GO! Basisschool De Boomgaard in Wommelgem gesloten door een corona-uitbraak. Woensdagmiddag kwamen 85 kleuters, lagereschoolkinderen en leerkrachten naar school voor een tweede test. Enkele ouders kregen het niet over hun hart hun wenend kind een wisser in de neus te laten steken. Daardoor moeten de kinderen de quarantaine tot en met zaterdag uitzitten, terwijl dat niet nodig is voor wie een tweede negatieve test aflegt.
 3. Jeugdliefde getuigt over moslimterrorist Hicham Chaïb: “Altijd grappig en hulpvaardig”
  Antwerpen

  Jeugdlief­de getuigt over moslimter­ro­rist Hicham Chaïb: “Altijd grappig en hulpvaar­dig”

  Zijn bejaarde ouders M. en L. hebben woensdagmorgen op het assisenproces definitief afscheid genomen van hun zoon Hicham Chaïb (39), de terrorist die vermoedelijk al lang dood is. Zijn familie vertelde de assisenjury over de mooie herinneringen aan de jonge, grappige Hicham. Met de terrorist Hicham wil ze niets meer te maken hebben. “Toen ik dat filmpje over die executie zag, heb ik alle contact met Hicham verbroken”, getuigde zijn oudste broer.