De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water.
Volledig scherm
De tesla wordt ondergedompeld in een container vol water. © Marc De Roeck.

Brandende Tesla moet nachtje in bad om vlammen te doven

De Antwerpse brandweer heeft vannacht een opmerkelijke blustechniek moeten toepassen. Een brandende Tesla werd in een container met water gedompeld zodat het vuur gedoofd kon worden.

65 reacties

 • Geert Vaelen

  3 jaar geleden
  Leuke toekomst he, die elektrische auto's. Je betaalt je eerst blauw en dan schiet dat ding in de fik. En wat gaat Tesla doen ermee? Een nieuwe geven aan die man?
 • Hendrik Patyn

  3 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld. Dit zal waarschijnlijk ook effect hebben op de 2dehands Tesla's, je koopt vandaag een dure 2dehands Tesla en morgen heb je misschien nog een hoopje as...
 • Hendrik Patyn

  3 jaar geleden
  Mr Temmers, begrijpend lezen, dat bedoel ik nu er zijn geen oude Tesla's en ze schieten nu al in brand, bij wagens op fossiele brandstoffen is de oorzaak dikwijls ouderdom en slecht onderhoud. Wat grappig is, Tesla fanaten dachten dat dit probleem kon worden opgelost door een update, niet dus, zoals ik toen ook had vermeld.
 • Rick Temmers

  3 jaar geleden
  @hendrik: er rijden geen slecht onderhouden Tesla's rond van 15 jaar. De oudste versie is 11 jaar oud, een was toen hier niet eens te verkrijgen. Je zit dingen uit je duim. En een ICE die geen vlam kan vatten bestaat niet, hoe dierbaar je vierwieler ook is. Maandelijks branden er in Duitsland al 400 ICE auto's uit. Er zijn nu op 11 jaar en handvol Teslas uitgebrand.
 • paul ceuninck

  3 jaar geleden
  Straks nieuwe stunt van Musk: bij aankoop van 1 Tesla krijg je er aanhangwagen met reuzebadkuip gratis bij. Wordt 1 draadje bij de freaks van de tesla motor club. Paul Ceuninck