De brand in de Jozef Liesstraat eiste een dodelijk slachtoffer.
Volledig scherm
De brand in de Jozef Liesstraat eiste een dodelijk slachtoffer. © Marc De Roeck

Brand in woning van gepensioneerd koppel: vrouw (85) overleeft de brand niet

AntwerpenDe 85-jarige Maria N. is zondagmorgen overleden na een zware brand in haar woning in de Jozef Liesstraat in Antwerpen. Haar man Hugo P. (84) kon nog wel tijdig uit het pand geraken. De woning is nagenoeg volledig uitgebrand.

 1. Antwerp Giants wacht tegen leider Bergen en Oostende nog steeds op een eerste zege: “Een signaal geven aan onze tegenstanders”
  Basketbal EML

  Antwerp Giants wacht tegen leider Bergen en Oostende nog steeds op een eerste zege: “Een signaal geven aan onze tegenstan­ders”

  Drie wedstrijden voor de start van de play-offs wacht Telenet Giants Antwerp dit weekend een lastige, maar uitstekende test. Met wedstrijden tegen leider Bergen (vrijdag) en het door corona geplaagde Oostende (zondag 15.15 uur in de Lotto-Arena) krijgt coach Christophe Beghin de kans om te zien hoe ver zijn ploeg staat net voor de start van de eindfase.
 2. Ilias Chair blijft ondanks contractverlenging bij QPR gegeerd op de transfermarkt: “Het wordt een interessante zomer”
  Voetbal Buitenland

  Ilias Chair blijft ondanks contract­ver­len­ging bij QPR gegeerd op de transfer­markt: “Het wordt een interessan­te zomer”

  Watford, Bournemouth, Brentford en Reading, allemaal hengelden ze afgelopen winter naar de diensten van Ilias Chair. Maar de 23-jarige Antwerpenaar antwoordde met een contractverlenging bij Queens Park Rangers tot 2025 en stopte zo abrupt de geruchtenmolen. Tijdelijk althans, want ook de aanvallende middenvelder beseft dat, na zijn beste seizoen tot dusver, niets is uitgesloten tijdens de zomermercato.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing