Jinnih Beels en Els van Doesburg op archiefbeeld.
Volledig scherm
Jinnih Beels en Els van Doesburg op archiefbeeld. © rv


Schepenen Jinnih Beels en Els van Doesburg in de clinch over regularisatie drugs: “Legaliseren is de foute oplossing”

AntwerpenDrugs legaliseren of niet? De discussie wordt ook gevoerd in het Antwerpse stadhuis. Jinnih Beels (Vooruit) tikte maandag in Terzake haar collega-schepen Els Van Doesburg (N-VA) op de vingers voor haar beleid. Het is tijd voor actie, klinkt het, want de War on Drugs toont aan dat het huidige beleid niet werkt.

 1. Antwerpse Waagnatie bewijst dat er tóch nog animo is voor de Rode Duivels: “We zetten de knop uit en denken enkel nog aan voetbal”
  PREMIUM
  WK VOETBAL

  Antwerpse Waagnatie bewijst dat er tóch nog animo is voor de Rode Duivels: “We zetten de knop uit en denken enkel nog aan voetbal”

  De kop is eraf. België heeft zijn eerste wedstrijd op het WK voetbal achter de rug en haalt de drie punten nog binnen ook, hetzij met weinig sier of tamboer. Veel WK-dorpen en Rode Duivels-evenementen gaven er voortijdig de brui aan wegens weinig animo maar in de Antwerpse Waagnatie werd woensdagavond met rook, lasers, vuurwerk en club-deejays bewezen dat de Rode Duivels tóch nog sfeer creëren. “We gaan voor een groot voetbalfeest dat heel de stad - en ver daarbuiten - samenbrengt.”
 2. Antwerpse jeugdsector moet 23 medewerkers ontslaan: “Alles wat voor verbinding en warmte zorgt in onze stad, moet eraan geloven”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse jeugdsec­tor moet 23 medewer­kers ontslaan: “Alles wat voor verbinding en warmte zorgt in onze stad, moet eraan geloven”

  Na de heisa rond de cultuursubsidies met Antwerps schepen van Cultuur Nabilla Ait Daoud (N-VA), dreigt nu ook schepen van Jeugd Jinnih Beels (Vooruit) in de vuurlinie terecht te komen. Door besparingen zal de Antwerpse jeugdsector in de toekomst namelijk zo’n 23 medewerkers moeten ontslaan. Dat blijkt uit een intern rapport van de sector, schrijft ‘Gazet van Antwerpen’. Schepen Beels beet gisteren van zich af in haar raadscommissie. “Er wordt het jeugdwerk niets afgenomen.”
 3. Deurne Wintert brengt winterse magie naar Ertbrugge
  Deurne

  Deurne Wintert brengt winterse magie naar Ertbrugge

  Elk jaar trekt district Deurne met de gratis winterhappening ‘Deurne Wintert’ een andere buurt in. Dit jaar strijken ze neer in het feeërieke Ertbruggebos. Ontdek en beleef er op vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2022 de magische wandeling ‘Papageno’ in een sprookjesachtig decor waar licht, vuur, verbeelding, muziek, theater en veel gezelligheid de hoofdrol spelen. Daarnaast is er een heleboel randanimatie voor jong en oud met live muziek, gegidste natuurwandelingen, creatieve workshops en een kindervoorstelling.