Op de plaats waar Maria werd neergestoken, werden bloemen neergelegd.
Volledig scherm
Op de plaats waar Maria werd neergestoken, werden bloemen neergelegd. © Photo News

Bosniër (57) bekent dodelijke steekpartij op 88-jarige vrouw in Antwerpen, buurvrouw: “Hij viel al eens iemand aan met een hamer”

De Antwerpse onderzoeksrechter heeft de verdachte van de dodelijke steekpartij gisteren aan de Stadswaag aangehouden voor moord. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat om een 57-jarige Bosniër. De man legde volgens het parket tijdens het verhoor door de onderzoeksrechter ook bekentenissen af. VTM Nieuws meldt vanavond dat de man al bekend was bij het gerecht - voor zware agressie.

87 reacties

 • Anita Billen

  2 jaar geleden
  Geen pardon, celstraf en uitwijzen naar land van herkomst zonder financiële tegemoetkoming. Zulke mensen zij hier niet welkom.
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Misschien de strafwetten eens herzien en de straffen met 3 vermenigvuldigen en wet Lejeune afschaffen,straffen volledig uitzitten.Verder de magistratuur doorlichten, alle rechters van hoog tot laag mogen geen lid zijn van een politieke partij en moeten terug toelatingsexamens afleggen,indien niet geslaagd ERUIT .
 • eric maier

  2 jaar geleden
  inderdaad, verward zal het zijn.Kent iemand ook de oorzaak van de oorlog in voormalig Yougoslabie ? De Bosners hebben ook een hand in stevige moordpartijen zoals de Serviers deden maar werden nooit genoemd. Het was omdat Bosnie afscheiding wou en een eigen moslimstaan wou oprichten in Europa. Dat was de start van het conflict. zoek het maar eens op. En dan komen zulke gekken hier bij de OCMW aankloppen en mogen hun misdaden verder begaan in een ander land., maar nee, deze man is verward.
 • dominique castelein

  2 jaar geleden
  hij is verward,het is zijn schuld niet,nu in een instelling steken,goed pamperen en niet vergeten om zijn uitkering verder door te storten,koentje,je werk goed doen hé
 • Daniël Baeten

  2 jaar geleden
  Merci politiek en rechters. Wij moeten er niet meer op rekenen.