Op de plaats waar Maria werd neergestoken, werden bloemen neergelegd.
Volledig scherm
Op de plaats waar Maria werd neergestoken, werden bloemen neergelegd. © Photo News

Bosniër (57) bekent dodelijke steekpartij op 88-jarige vrouw in Antwerpen, buurvrouw: “Hij viel al eens iemand aan met een hamer”

De Antwerpse onderzoeksrechter heeft de verdachte van de dodelijke steekpartij gisteren aan de Stadswaag aangehouden voor moord. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat om een 57-jarige Bosniër. De man legde volgens het parket tijdens het verhoor door de onderzoeksrechter ook bekentenissen af. VTM Nieuws meldt vanavond dat de man al bekend was bij het gerecht - voor zware agressie.

87 reacties

 • Anita Billen

  2 jaar geleden
  Geen pardon, celstraf en uitwijzen naar land van herkomst zonder financiële tegemoetkoming. Zulke mensen zij hier niet welkom.
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Misschien de strafwetten eens herzien en de straffen met 3 vermenigvuldigen en wet Lejeune afschaffen,straffen volledig uitzitten.Verder de magistratuur doorlichten, alle rechters van hoog tot laag mogen geen lid zijn van een politieke partij en moeten terug toelatingsexamens afleggen,indien niet geslaagd ERUIT .
 • eric maier

  2 jaar geleden
  inderdaad, verward zal het zijn.Kent iemand ook de oorzaak van de oorlog in voormalig Yougoslabie ? De Bosners hebben ook een hand in stevige moordpartijen zoals de Serviers deden maar werden nooit genoemd. Het was omdat Bosnie afscheiding wou en een eigen moslimstaan wou oprichten in Europa. Dat was de start van het conflict. zoek het maar eens op. En dan komen zulke gekken hier bij de OCMW aankloppen en mogen hun misdaden verder begaan in een ander land., maar nee, deze man is verward.
 • dominique castelein

  2 jaar geleden
  hij is verward,het is zijn schuld niet,nu in een instelling steken,goed pamperen en niet vergeten om zijn uitkering verder door te storten,koentje,je werk goed doen hé
 • Daniël Baeten

  2 jaar geleden
  Merci politiek en rechters. Wij moeten er niet meer op rekenen.
 1. Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”
  Antwerpen

  Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”

  “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”: burgemeester Bart De Wever (N-VA) is allerminst onder de indruk van het ultimatum dat Egbert Lachaert hem stelde. “Wat hij vraagt, is nonsens”, zei hij in Wakker op Zondag (ATV) over de heisa rond de schepenwissels in Antwerpen. In De Zevende Dag’ (VRT) gaf De Wever aan dat het hem elke dag ietsje minder kan schelen als Open Vld uit de coalitie zou stappen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Protest tegen Borgerhouts bouwproject mondt uit in procedureslag: buurt start crowdfunding om gerechtskosten te betalen
  Borgerhout

  Protest tegen Borger­houts bouwpro­ject mondt uit in procedure­slag: buurt start crowdfun­ding om gerechts­kos­ten te betalen

  Het protest over de ontwikkeling van de AROP-site tussen de Roma en de Stenenbrug in Borgerhout, waar onder meer een supermarkt, een school en 68 flats zouden komen, mondt uit in een ware procedureslag. Want nu het beroep bij de deputatie van de provincie is verworpen, stappen ontevreden buurtbewoners naar de Raad voor Vergunningsbetwistingen. Om de gerechtskosten te betalen, zijn ze een crowdfunding gestart.
 2. Denise (71) al 50 jaar administratief medewerkster bij hetzelfde bedrijf: “Vervelen? Nooit. Het houdt me jong!”
  PREMIUM
  Wijnegem/Antwerpen

  Denise (71) al 50 jaar administra­tief medewerk­ster bij hetzelfde bedrijf: “Vervelen? Nooit. Het houdt me jong!”

  Ze zag vier generaties passeren, maakte een ernstige bedrijfsbrand mee en is goede maatjes met de baas: Denise Lamoen (71) is al 50 jaar - and counting - loyaal aan werkgever Desco in Wijnegem. Aan stoppen denkt de kwieke administratief medewerkster nog lang niet: “Toen in mijn privéleven alles mis ging, was ik blij dat ik naar het werk kon.” Een gesprek over de geheimen van een eindeloze en gelukkige carrière.