Componist Peter Benoit.
Volledig scherm
Componist Peter Benoit. © stad Harelbeke/Peter Benoit Huis

Borstbeeld omstreden Peter Benoit dan toch teruggehaald naar Universiteit Antwerpen: “Was geen goede beslissing”

AntwerpenHij noemde het eerder al ‘een overhaaste beslissing', maar nu haalt de rector van de Universiteit Antwerpen Herman Van Goethem de buste van musicus Peter Benoit terug naar de campus. De buste werd door een afscheidnemend decaan weggehaald toen hem ter ore kwam dat Benoit zedenfeiten begaan zou hebben. Dit kan echter niet worden geverifieerd: “Namens de betrokken collega’s en de universiteit bied ik onze excuses aan”, aldus de rector.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risicomatch zondag
  Antwerpen

  “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risico­match zondag

  Royal Antwerp FC ontvangt zondagnamiddag Club Brugge op de Bosuil voor de wedstrijd die mogelijk over de titel beslist. In het verleden kwam het al geregeld tot rellen tussen de harde kernen van deze aartsrivalen. De politie en de club voorzien daarom gepaste maatregelen. “Als Antwerp wint, zal dat heel wat frustraties teweeg brengen bij de fans van Club Brugge.”
 1. REPORTAGE. WK Counter-Strike palmt eerst Antwerps hotel in, en daarna het Sportpaleis: “Deze spelers verdienen waar een topmanager van droomt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REPORTAGE. WK Coun­ter-Stri­ke palmt eerst Antwerps hotel in, en daarna het Sportpa­leis: “Deze spelers verdienen waar een topmanager van droomt”

  Een nachtje in het Radisson Blu? Vergeet het. Het hotel op het Antwerpse Astridplein wordt twee weken lang ingepalmd door de deelnemers van het WK Counter-Strike, een razend populair schietspel. De prijzenpot? Net geen miljoen euro, alsjeblief. Wij geraakten - uitzonderlijk – binnen en geloofden onze ogen niet. Een verslag.