In de binnenstad openden vooral boetiekhotels in de hogere prijsklasse zoals De Gulde Schoen van Rode Duivel Moussa Dembelé.
Volledig scherm
In de binnenstad openden vooral boetiekhotels in de hogere prijsklasse zoals De Gulde Schoen van Rode Duivel Moussa Dembelé. © Benoit De Freine

Boomende hotelsector rondt kaap van 2 miljoen overnachtingen

0 reacties

 1. Gouverneur Berx over volle Sportpaleizen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisatoren of het nog wel kan plaatsvinden”
  ANTWERPEN

  Gouverneur Berx over volle Sportpalei­zen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisato­ren of het nog wel kan plaatsvin­den”

  “Ik denk dat ik in het Sportpaleis ga opereren.” Een veelzeggende tweet van handchirurg Ilse Degreef van UZ Leuven. Dat de IC-bedden in ziekenhuizen straks volledig vol liggen maar dat de Sportpaleizen van deze wereld wel gewoon kunnen vollopen — 51.000 man komend weekend — kan op weinig begrip rekenen in de zorgsector. Antwerps gouverneur Cathy Berx reageert: “Ik hoop dat mensen met dit in het achterhoofd goed nadenken of ze nog wel naar een evenement willen gaan.”
 2. Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeenteraad: “Van een communist hoef ik geen lessen in menselijke waardigheid te krijgen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeente­raad: “Van een communist hoef ik geen lessen in menselijke waardig­heid te krijgen”

  De Antwerpse gemeenteraad is dinsdag uitgedraaid op een harde confrontatie tussen burgemeester Bart De Wever (N-VA) en PVDA-fractieleider Peter Mertens. “Ik laat me geen lessen geven in menselijke waardigheid, en zeker niet door een communist als u”, brieste De Wever nadat Mertens de burgemeester had gehekeld wegens zijn uitspraken na de dood van twee Antwerpse daklozen.