Gaetan V. in het realityprogramma Free Love Paradise.
Volledig scherm
Gaetan V. in het realityprogramma Free Love Paradise. © VTM

Bodybuilder uit realityshow krijgt geen extra straf voor handel in hormonen

AntwerpenBodybuilder Gaëtan V. (32) uit Antwerpen, die schitterde in het relatieprogramma ‘Free Love Paradise’ op VTM2, krijgt geen extra straf voor zijn handel in hormonen. Hij was daarvoor eerder veroordeeld in Dendermonde. De rechter in Antwerpen vindt die veroordeling volstaan. 

 1. Kenneth Ugoh en sterk City Pirates dwingen leider Hades tot puntendeling (2-2): “Maar we verdienden de zege”
  voetbal tweede nationale b

  Kenneth Ugoh en sterk City Pirates dwingen leider Hades tot puntende­ling (2-2): “Maar we verdienden de zege”

  City Pirates zag vorig weekend een deugddoende reeks van drie wedstrijden zonder nederlaag onderbroken op het veld van Cappellen, maar zaterdagavond pikten de troepen van Spencer Verbiest gewoon de draad weer op. De piraten speelden een sterke wedstrijd tegen leider Hades en pakten een oververdiend punt, 2-2 werd het. Een sterke prestatie, maar toch viel er ook enige ontgoocheling te bespeuren. Zo hield ondermeer de lat de thuisploeg nog van de zege en was er ook de overwinning van Turnhout waardoor Kenneth Ugoh en zijn maats toch weer een plaats zakken in de stand.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Nieuwe denktank ‘STAD24’ wil politieker en burger dichter bij elkaar brengen: “In volle schijnwerpers, niet in de achterkamer”

  Nieuwe denktank ‘STAD24’ wil politieker en burger dichter bij elkaar brengen: “In volle schijnwer­pers, niet in de achterka­mer”

  De politiek is van iedereen. Dat is het uitgaanspunt van ‘STAD24’, het kersverse politieke project van Beweging.net, die verschillende sociale organisaties bij elkaar brengt. Dit weekend ging de eerste sessie door van geëngageerde burgers die dialoog en samenwerking centraal zetten. “De burger wakker shotten om in actie te schieten, en de politiek wakker schudden dat ook toe te laten.”
  Antwerpen
 1. Björn Joossens en Cappellen ondanks dominantie zwaar onderuit bij efficiënt Tongeren (5-2): “Ongelofelijk dat we deze match verliezen”
  Voetbal 2natB

  Björn Joossens en Cappellen ondanks dominantie zwaar onderuit bij efficiënt Tongeren (5-2): “Ongelofe­lijk dat we deze match verliezen”

  Cappellen boekte vorig weekend een deugddoende zege in de derby tegen City Pirates en dus was het uitkijken naar de bevestiging op het veld van Tongeren. De troepen van Kris Lenaerts speelden wat dat betreft een prima wedstrijd in Limburg, maar de prestatie lag geenszins in lijn met de score. Cappellen was dominant en voetbalde een resem kansen bij mekaar, maar stapte finaal met een 5-2 nederlaag van het Tongerse kunstgras.
 2. “Cocaïnedieven, kom tevoorschijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschuwing van ontvoerders ‘De Schedel’
  PREMIUM

  “Cocaïne­die­ven, kom tevoor­schijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschu­wing van ontvoer­ders ‘De Schedel’

  De aanslagen van afgelopen weekend op het wokrestaurant Wok & Chicken Style aan de Jules Moretuslei in Wilrijk en op een woning in de Zwartzustersberg in Mechelen zijn volgens een betrouwbare bron niets minder dan een signaal van de ontvoerders van Mo Azzaoui, bijgenaamd “Schedel”. Op beide adressen wonen familieleden van King en Smiley, die volgens Azzaoui verantwoordelijk zijn voor de diefstal van 1 ton cocaïne, waar de ontvoerders hem eerder van verdachten.
  Wilrijk