Clovis Six, Arno Soontjens en Ellen Batens van BloomUp.
Volledig scherm
Clovis Six, Arno Soontjens en Ellen Batens van BloomUp. © rv

BloomUp matcht jongvolwassenen met erkend onlinetherapeut: “We verlagen de drempel en verkorten de wachttijden”

AntwerpenDe Antwerpse start-up BloomUp helpt jongvolwassenen sneller de stap te zetten naar mentale ondersteuning. Door online enkele vragen te beantwoorden, worden ze meteen gematcht met 3 erkende psychologen of psychotherapeuten. De keuze is vrij en het kennismakingsgesprek gratis.

0 reacties

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Radio FG, door wie Radio Minerva erkenning verloor, reageert op heisa: “Onze klacht was er geen tégen Minerva”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Radio FG, door wie Radio Minerva erkenning verloor, reageert op heisa: “Onze klacht was er geen tégen Minerva”

  “We willen Radio Minerva helemaal niet uit de ether halen.” Dancezender Radio FG, die er dankzij een klacht bij de Raad van State voor heeft gezorgd dat de bekende Antwerpse seniorenzender – tot woede van duizenden luisteraars – deze week zijn erkenning is kwijtgespeeld, heeft voor het eerst gereageerd op de heisa. Volgens FG zat er vier jaar geleden niets anders op dan te procederen. “Door het kwijtspelen van onze plek op de FM-band leden we enorme economische schade.”