Studente Julie Van Espen (23) verdween zaterdagavond. Vrienden hingen zondag langs het vermoedelijke fietstraject langs het Albertkanaal affiches op.
Volledig scherm
Studente Julie Van Espen (23) verdween zaterdagavond. Vrienden hingen zondag langs het vermoedelijke fietstraject langs het Albertkanaal affiches op. © De Roeck, Facebook

Bloedsporen op aangetroffen kledingstukken vermiste Julie Van Espen (23)

De zoekactie in de omgeving van de Burgemeester Gabriel Theunisbrug in Merksem (Antwerpen) naar sporen van de verdwenen studente Julie Van Espen (23) is iets na 22.00 uur gisterenavond grotendeels afgebroken. De politie zoekt vandaag verder. Rond half twee 's nachts gaf het parket van Antwerpen beelden vrij van een “belangrijke getuige”, met de vraag zich te melden. 

181 reacties

 • Liliane van Binsbergen

  2 jaar geleden
  Zoveel leed, zoveel pijn en onmacht. Een meisje in de fleur van haar leven, dat merk je op elke foto met haar mooie lach. Woorden schieten hier te kort.
 • Norbert Laeremans

  2 jaar geleden
  Gekend door het gerecht ! hoe dikwijls gaan we dat nog moeten lezen ?
 • Guy Van Becelaere

  2 jaar geleden
  De wereld draait door nergens ben je nog veilig tegenwoordig politici en gerecht wordt eindelijk eens wakker door de wetten aan te scherpen en uit te voeren en niet altijd naar de advocaten te luisteren want binnen kort als het zo verder gaat wordt het woord advocaat een scheldwoord, mijn medeleven aan de getroffen familie
 • Peter Garmyn

  2 jaar geleden
  Als haar laatste GSM signaal werd opgepikt op een bepaalde zendmast, dan moet haar GSM signaal ook zijn opgepikt op eerdere zendmasten lang haar traject. ... Maak een lijst van alle GSM toestellen die een verbinding hebben gemaakt met al die zendmasten rond dezelfde periode en bekijk als bepaalde gsm toestellen hetzelfde patroon hebben als haar GSM. ... Mogelijks kom je zo de dader op het spoor die haar achtervolgd heeft.
 • Giedo Claesen

  2 jaar geleden
  Misschien, heel misschien heeft ze zichzelf verwond en een paar herkenbaar kledingstukken weggegooid en iets anders aangedaan om dan te verdwijnen. In dat geval zou ze nog in leven zijn. Tja ik probeer positief te denken, iedereen heeft recht op zijn leven ook al zou dat ergens anders zijn.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan