Het bespuwde raam van Ken.
Volledig scherm
Het bespuwde raam van Ken. © rv

Bijna aangereden, bespuwd en uitgescholden: bestuurder slachtoffer van verkeersagressie omdat hij geen voorrang gaf

AntwerpenEen man (41) is woensdag op Linkeroever het slachtoffer geworden van verkeersagressie. Een boze bestuurder probeerde hem aan te rijden, spuwde op zijn raam en probeerde de deur te openen. Ken G. diende een klacht in bij de politie en hoopt dat de dader gestraft wordt.

 1. Drie Antwerpse chefs lanceren De Hopgenoten:
afhaalmenu zet bedreigde hopscheuten in de kijker
  Antwerpen/Boechout

  Drie Antwerpse chefs lanceren De Hopgenoten: afhaalmenu zet bedreigde hopscheu­ten in de kijker

  Door de verplichte sluiting van de restaurants hebben hopscheutentelers amper een afzetmarkt. Daarom hebben chefs uit het Antwerpse Wouter Keersmaekers, Patrick Verheire en Tom Fluit een afhaalmenu in elkaar gebokst om het bedreigde kwaliteitsproduct in de kijker te zetten. “We willen een lans breken voor de hoppescheut”, aldus Wouter Keersmaekers (59), chef van De Schone van Boskoop in Boechout.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo