Buurderijen zijn aan een opmars bezig.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurderijen zijn aan een opmars bezig. © Boeren & Buren

Bij deze 8 Antwerpse Buurderijen koop je vers van het veld: van Belgische wijn en geitenkaas tot saffraan en chocoladecake

AntwerpenFair, lokaal, korte keten,... Het zijn maar enkele begrippen die tijdens de coronacrisis steeds meer betekenis hebben gekregen. Ook Boeren & Buren merkt de opmars van lokale initiatieven. De Buurderijen, waarbij je rechtstreeks koopt van de boer, zien hun verkopen stijgen als nooit tevoren in deze crisisperiode. Hier vind je een overzicht van de Antwerpse Buurderijen waar je verse, ambachtelijke producten van lokale boeren koopt aan eerlijke prijzen.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.