photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Bewoners rond parcours 10 Miles woedend: auto’s al dag vroeger weggetakeld dan aangekondigd in brochure

De bewoners van de Gloriantlaan en omgeving reageerden verbaasd op het feit dat hun wagens op zaterdag 27 april al getakeld werden naar aanleiding van de Antwerp 10 Miles terwijl in de informatiebrochure stond dat er pas een parkeerverbod gold vanaf zondag 28 april middernacht. “We zullen bekijken waar het is misgelopen, maar in principe hebben verkeersborden altijd gelijk”, klinkt het zowel bij de stad als bij de politie.

16 reacties

 • Vera Bres

  2 jaar geleden
  persoonlijk zie ik geen gevaar in geparkeerde auto's , maar als info wordt gegeven met vermelding dat. en tijd en men sleept ze eerder weg , sorry stad Antwerpen , dan zijn jullie echt fout bezig.
 • Carmen Blassieaux

  2 jaar geleden
  Mijn mama die daar zelf woont ook snachts om 3u haar auto weg,resultaat,auto beschadigd. Raam eruit en dan beschadigd, komt er nog eens bij..de takeldienst heeft zich wel gefuseerd en is verzekering van hun die zal betalen...leuk is het niet..nu de boete nog afwachten,?
 • Mathias Van Herck

  2 jaar geleden
  Is het nu zo moeilijk om eens toe te geven van t stad dat ze fout zijn geweest. Ipv uitvluchten te zoeken dat borden voorrang hebben etc.... wees nu eens eerlijk foute communicatie ok onze fout sorry wij draaien op voor de kosten dat zou een heel deel mensen gelukkig maken. En die pipo van t stad is er maar een die dan ongelukkig is. Wauw is toch moeilijk om toe te geven.
 • rudi berghmans

  2 jaar geleden
  Is mij ook overkomen vorig jaar en betalen moet je
 • Carina Desmidt

  2 jaar geleden
  Ze hebben weer geld verdiend Antwerpen typisch
 1. De Wever over ingebrekestelling Let’s Go Urban: “Wie geld steelt van kansarme jongeren is heel laag gevallen”
  Antwerpen

  De Wever over ingebreke­stel­ling Let’s Go Urban: “Wie geld steelt van kansarme jongeren is heel laag gevallen”

  Het Antwerpse stadsbestuur stelt Let’s Go Urban, het jongerenproject van de Sihame El Kaouakibi, in gebreke. Dat is beslist op het schepencollege. Volgens een audit, die gisterenavond uitlekte en door de stad aan het parket zal worden overgemaakt, werd tot 350.000 euro subsidiegeld voor Let’s Go Urban verduisterd. Het rapport is echter niet alleen hard voor El Kaouakibi. Het stadsbestuur wordt een gebrek aan controle op de subsidiestromen verweten. In VTM Nieuws reageerde Bart De Wever op de kwestie.
 2. Van het MAS en brouwerij De Koninck tot de Bourlaschouwburg: 20 bloklocaties zetten de deuren open voor studenten
  Antwerpen

  Van het MAS en brouwerij De Koninck tot de Bourla­schouw­burg: 20 blokloca­ties zetten de deuren open voor studenten

  Van maandag 19 april tot en met vrijdag 25 juni kunnen studenten weer op een veilige manier samen blokken tijdens STUDY360, het project van studentenplatform STAN waarbij unieke locaties hun deuren open zetten als studieruimte. STUDY360 bestaat ondertussen vijf jaar en is telkens een groot succes bij zowel studenten als de locatiepartners, zoals het MAS, de Bourlaschouwburg of brouwerij De Koninck.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"