Op de Britselei in Antwerpen knalde een auto van twee Bulgaren tegen een boom.
Volledig scherm
Op de Britselei in Antwerpen knalde een auto van twee Bulgaren tegen een boom. © Immodôme

Bestuurder en passagier zwaargewond na ongeval op Britselei

AntwerpenOp de Britselei is dinsdag omstreeks 18.40 uur een ongeval gebeurd. De bestuurder raakte de controle over het stuur kwijt en miste daarbij een bocht. De auto knalde tegen een boom. De twee inzittenden van de wagen zijn van Bulgaarse afkomst en zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. 

  1. Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”
    ANTWERPEN

    Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanis­tan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

    De tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”