Mohamed Achahbar, de jeugdcoach die zich tegen het verplicht naakt douchen uitsprak en opkwam voor zijn gestrafte jeugdspelers.
Volledig scherm
Mohamed Achahbar, de jeugdcoach die zich tegen het verplicht naakt douchen uitsprak en opkwam voor zijn gestrafte jeugdspelers. © VTM

Berchem Sport slikt verplicht naakt douchen in, coach zet wel stap opzij: “Jeugdvoetballers mogen tot eind dit seizoen kiezen”

De jeugdspelers van Berchem Sport mogen tot het einde van het voetbalseizoen kiezen of ze met zwembroek of naakt douchen. Twee weken geleden was er over de kwestie flink wat beroering ontstaan. Een groep boze ouders ging toen bij de club verhaal halen. Jeugdcoach Mohamed Achahbar, die spreekbuis was van de ouders, zet voor de rest van het seizoen een stap opzij.

29 reacties

 • Harry Aldmann

  1 jaar geleden
  Aparte douches is de oplossing. Ik zou me ook onwennig voelen met andere in de douche
 • Yves VERHAEGHE

  1 jaar geleden
  Naakt douchen allemaal altijd zo geweest bij mij nooit iemand met zwembroek gezien en nooit geen problemen gehad In welk preuts land waar overal porno is leven wij ?
 • Erwin Lambrechts

  1 jaar geleden
  Ik vind het ni meer dan normaal van deze tijd
 • Bart Baeyens

  1 jaar geleden
  Nu snap ik waarom Unia moest ingeschakeld worden.
 • Kris Verbeek

  1 jaar geleden
  Wie doucht er nu met zijn/haar kleren aan? Zal weer een regel zijn voor onze immigranten. Ik zou zeggen dat, indien ze zich niet kunnen aanpassen aan onze regels, ze zeer zeker terug naar hun land mogen verhuizen. Vroeger, toen ik nog sportte, douchte ik ook naakt. Dat deed/doet gewoon iedereen die sport. En pas op, ik zeg niet dat alle immigranten moeten verdwijnen. De meesten hebben geen probleem om zich aan te passen en hebben later zelfs zeer serieuze jobs. Wat is het probleem met de anderen
 1. Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”
  Antwerpen

  Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”

  De kogel is door de kerk: vanaf zaterdag 8 mei mogen cafés en restaurants opnieuw klanten bedienen op het terras. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) liet eerder al verstaan dat hij voorstander is van het heropenen van terrassen. De stad zal dan ook opnieuw toestaan dat horecazaken een uitbreiding aanvragen voor hun terras, net als vorig jaar. “Of dit rendabel zal zijn, hangt vooral af van het weer”, klinkt het dan weer bij café-uitbater David Joris van café Zeezicht.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil