Het restaurant Dikke Mee werd deze zomer overgenomen door Mohamed Benhaddou.
Volledig scherm
PREMIUM
Het restaurant Dikke Mee werd deze zomer overgenomen door Mohamed Benhaddou. © rv

Bende smokkelt met gestolen pincodes cocaïne uit de Antwerpse haven: uitbater van brasserie Dikke Mee veroordeeld tot 6 jaar celstraf

Eigenaar Mohamed Benhaddou van brasserie Dikke Mee in het Nachtegalenpark moet 6 jaar naar de gevangenis  voor de invoer van cocaïne. Zijn collega Mohamed Amezian krijgt vijf jaar cel. Omar Govers, die als opdrachtgever was aangewezen, komt weg met drie jaar cel. De bende loodste containers met cocaïne op kaai 1700 de haven uit. 

  1. Portugese gemeenschap in Antwerpen leeft mee met slachtoffers van instorting: “Mijn vader in Portugal was sneller op de hoogte van de ramp dan ik”
    Antwerpen

    Portugese gemeen­schap in Antwerpen leeft mee met slachtof­fers van instorting: “Mijn vader in Portugal was sneller op de hoogte van de ramp dan ik”

    Bij de instorting in de Antwerpse wijk Nieuw Zuid zijn vijf dodelijke slachtoffers gevallen. Drie van hen hebben de Portugese nationaliteit. Het nieuws kwam hard binnen bij de Portugese gemeenschap in Antwerpen. “Mijn vader in Portugal hoorde het nieuws sneller dan ik. Het hele land leeft mee met de slachtoffers en hun families”, klinkt het.