Tomorrowland Around The World
Volledig scherm
Tomorrowland Around The World © Tomorrowland

Beleef virtuele Tomorrowland samen op groot scherm

ANTWERPENHet nieuws dat Tomorrowland dit jaar opnieuw niet fysiek kan doorgaan, doet bijna vergeten dat er net zoals vorige zomer een virtuele editie zal plaatsvinden. Anders dan vorig jaar kan het digitale festival ook in groep beleefd worden, zoals het EK voetbal op groot scherm. Zo ook bij restaurant en zomerbar MESA X SOMMAR aan de Antwerpse Scheldekaaien.

 1. Vzw ArmenTeKort organiseert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken”
  ANTWERPEN

  Vzw ArmenTe­Kort organi­seert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilli­gers gebruiken”

  De vzw ArmenTeKort, dat zich inzet voor kansarmen, organiseert een groot zomerfeest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Bovendien wordt er een infosessie gegeven voor mensen die de organisatie nog niet (goed) kennen. “Want de nasleep van de coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op mensen in kansarmoede en er is nog veel werk aan de winkel.”
 2. Tomorrowland houdt dit weekend digitale editie ‘Around The World’, F1-piloten zullen lezing geven

  Tomorrow­land houdt dit weekend digitale editie ‘Around The World’, F1-piloten zullen lezing geven

  Tomorrowland kan dit jaar voor het tweede jaar op rij niet fysiek doorgaan, maar op 16 en 17 juli is er wel de tweede editie van het virtuele ‘Tomorrowland Around The World’. De bezoekers van het vlindervormige digitale 3D-eiland vinden er zes podia met zowat alle genres uit de elektronische muziek en bekende Tomorrowlandnamen als Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Afrojack, Robin Schulz en Kölsch. De openingsuren zijn aangepast aan de verschillende tijdzones wereldwijd.